Kada sam se susrela s opakom bolešću, počela sam razmišljati kako si mogu pomoći jer mi  moderna medicina nije mogla osim što mi se bolest pretvorila u kroničnu. U pitanju je bila alergija. Tada sam prestala jesti svakodnevnu kuhanu hranu, prebacila sam se na svježe sokove i voće. Za dva tjedna riješila sam se alergije i zaboravila sve one strašne simptome koji su me opsjedali niz godina.

Ovdje vam želim ukratko ispričati jedno moje predivno iskustvo s gospodinom Ivanom koji je imao i pobijedio rak na debelom crijevu. Ivan se prije informirao oko prehrane sirovom hranom, te je prisustvovao i nekim mojim radionicama te se uvjerio u moć sirove hrane i svježih sokova na naše zdravlje.

Dakle da skratim priču, Ivanu se rak naglo počeo povlačiti nakon primjene odnosno  konzumiranja soko terapije prilagođenih veganskih jelovnika.

Sokoterapija se sastojala od svakodnevne doze konzumiranja 1 litre zelenog Smoothie i 2 litre hladnoprešanih sokova od cikle i mrkve.

Veseli me što i neki osviješteni ovovremenski liječnici svoje pacijente potiču na primjenu svježe sirove hrane i sokova kako bi poboljšali svoje zdravlje.

Povijesno gledano liječnici su bili ti koji su lansirali svoja iskustva u izlječenju sirovom hranom i svježim sokovima ( dr. Norman Volker,  dr. Max Gerson, ) jer su bili žrtve bolesti a za koju su znali da nema lijeka u apoteci.

Svaka radionica će biti vaš napredak za očuvanje zdravlja i rješavanja bolesti.

Vidimo se, javite se, nemojte čekati.