Imao sam 130 kg i skinuo 40 kg za 4 mjeseca kako sam samo na sirovoj prehrani, voću povrću i salatama bez bilo kakvih začina. Dnevno napravim po 1000 sklekova, trčim, kupam se u hladnoj vodi. Imam beskrajno puno energije. Ne pijem alkohol, kavu niti ne pušim.

Riječi su to mladog čovjeka, sportaša, bildera, dizača utega i ne znam što sve ne.  Kada sam ga upitala, što ga je navelo na tako radikalan potez, odgovorio mi je: Imao sam 130 kg, visoki tlak, osjećao sam se loše, bio sam uvijek umoran i tražio „dobru hranu“ od koje mi je bilo sve lošije i lošije, što se tiče zdravstvenog stanja. Liječnik mi nije mogao pogoditi terapiju što se tiče snižavanja tlaka. Već je isprobavao u terapiji koje bi bile bolje tablete. Tada sam se zabrinuo za svoje zdravlje i potražio pomoć na Internetu. Tu sam našao ono što meni treba. Sirova prehrana, te kako bi se spasio od svojih prijašnjih prehrambenih grijeha. Shvatio sam, da mi jedino sirova prehrana može pomoći.  Izbacio sam sve što je industrijsko i prerađeno iz svoga života, meso mlijeko, jaja i sve životinjske produkte.

Nakon par tjedana kako sam prešao na sirovu prehranu, već su mi se počele događati promjene u pozitivnom smislu. Tlak mi je pao, tablete i bilo kakvu terapiju više nisam trebao koristiti. Izliječen sam, bez lijekova, moram tako kazati. Imam puno energije i samo pouzdanja. Postao sam strogi sirovo jelac.

Naime, kada bi ljudi bili svjesni činjenice da se svatko može riješiti bolesti za tjedan dva! Nevjerojatno zvuči ali istinito i potvrđeno u iskustvima korisnika s kojima sam imala kontakt i koji su došli po neku pomoć ili upute. 

Slična priča je bila i sa mnom. Da nisam bila bolesna i doživjela spoznaju o sirovoj prehrani, sada bi bila pogurena šepava starica bez volje za život, uspoređujući se sa svojom generacijom, koju ponekad niti ne mogu prepoznati jer su se promijenili na gore.

Raw vegan ili na sirovoj prehrani sam  15 godina, svoje biološke godine vratila sam unatrag 20 godina. Ne jedem životinje, jaja ni mlijeko ni bilo kakvu prerađenu hranu. Vježbam, trčim, bicikliram, workout prakticiram gdje god mi se ukaže prilika.  Najradije u prirodi da mi pluća mogu povući što više svježeg kisika.

Žalim ljude koji nemaju spoznaju pa se dovedu do ovakve ili slične situacije, te im tijela propadaju u bolestima i brzo stare. U tom slučaju ne pomaže niti najskuplja kozmetika. Najjeftinija i najučinkovitija kozmetika je prirodna svježa hrana koja JE za čovjeka. Tijelo je kao i biljka, trebamo ga održavati i hraniti sirovim namirnicama da bi živjelo.

Jer ako jedeš živu hranu živ si ako jedeš mrtvu i prerađenu, mrtav si. Nije teško shvatiti.

Mi smo živa bića i trebali bi se hrani samo živom hranom iz prirode, jer nemamo enzim za probavu mrtve hrane, jer ga naše tijelo ne prepoznaje. Zato se ta loša prerađena hrana zadržava u našem tijelu, trune i hrani parazite. Tako nastaju bolesti i devastacija organa i kostiju.