Torta, na koju sam izuzeto ponosna, a radila sam je za kćerin rođendan. Black pearl, što joj i samo ime govori je filmska inspiracija broda u ovom slučaju okusa koji će vas odvesti u prostranstvo najboljih i najizazovnijih okusa. Vrijedan energetski kolač, koji zadovoljava duh i tijelo poput Crnog bisera. Pružit će vam zadovoljstvo i neizbrisiv trag po kojem će vas pamtiti, vaši najmiliji, prijatelji i djeca.

Nikada nemojte peći sjemenke i orašasta brašna, jer će vam tada njihovi nastali štetni trigliceridi prouzročiti razne teške bolesti. Morate znati prepoznati dobre informacije koje vam se nude iz različitih medija, reklama, knjiga. Ponavljam, samo sirova hrana je zdrava hrana za ljude, koja u sebi nosi kisik i nutrijente, dajući tijelu energiju i zdravlje. U pečenim namirnica sve je uništeno, tijelo ih se teško može riješiti, pa nastaju bolesti.

Ovu tortu slobodno jedu osobe koje boluju od dijabetese. U njoj nema štetnih ni prženih namirnica. Torta ne sadrži jaja, brašno, mlijeko, maslac, margarin, šećer, kupovnu čokoladu s aditivima i raznim štetnim primjesama.


Add to Favourites