Mlijeko je samo za telad i male bebe!

Osim čovjeka, nitko ne pije životinjsko mlijeko kad odraste, niti jedna životinja. Sposobnost probave laktoze nestaje s odrastanjem i to nakon treće godine života kod čovjeka.

Kravlji sir je izuzetno štetna namirnica kao i ostali mliječni proizvodi od kravljeg mlijeka, koji se fermentiraju, te se na taj način unište svi živi enzimi, vitamini i minerali. Drugi razlog je taj što naše tijelo nema enzim za preradu laktoze, tako da se štetne-mrtve anorganske tvari gomilaju u našem tijelu i u našim stanicama.

Ako se konzumira mlijeko i mliječni proizvodi, oni iz tijela izvlače prirodni kalcij, tako nastaju bolesti: osteoporoza, osteoartritis, rak prostate, upala pluća, prehlade, giht, kolesterol, plak u žilama se gomila, radi nemogućnosti probave anorganskih enzima ili mrtvih.

Nudim vam recept pravog prirodnog sira s mnogobrojnim živim vitaminima, enzimima i mineralima od kojega nećete dobiti kolesterol i sve ostale gore navedene bolesti već zdravo tijelo, ljepotu, mladost i puno energiju.

Suncokretove sjemenke prije svega sadrže mnogo E vitamina koji je poznat kao eliksir mladosti,  zatim sadrže, A vitamin, B vitamin, mnogobrojne proteine i bjelančevine, naravno sve živoga proijekla.


Add to Favourites